Show simple item record

dc.contributor.author Sexton, Donald A. en_US
dc.date.accessioned 2013-01-15T21:49:12Z
dc.date.available 2013-01-15T21:49:12Z
dc.date.issued 1979 en_US
dc.identifier ocm72803054 en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/1993/14624
dc.description.abstract en_US
dc.format.extent xiv, 152 leaves : en_US
dc.language en en_US
dc.rights en_US
dc.title Breeding season movements and habitat use of female sharp-tailed grouse en_US
dc.degree.discipline Zoology en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

View Statistics